Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.62
3 stars: Normal
21 pareri

Spray dezinfectant aer conditionat, aparat ultrasonic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

276 €
Brand
TEXA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Instrument profesional constă dintr-un nebulizator cu ultrasunete care eliberează pasagerului o soluție specifică în micro-picaturi vaporizat.

Orice vehicul modern este acum echipat cu un sistem de aer conditionat capabil să asigure confortul pasagerilor, atât în timpul verii și în timpul iernii.

Dar ceea ce de multe ori nu sunt luate în considerare este calitatea aerului lasand planta.

O cantitate considerabilă de alergeni în viața de fapt și multiplică în cadrul sistemului de ventilație, dispersat în cabina de pilotaj, atunci când funcționează ventilatorul.

Pentru salubrizare corespunzătoare a sistemului (și, prin urmare, de aerul pe care îl respirăm în interiorul vehiculului) nu este suficientă pentru a înlocui periodic filtrul de habitaclu.

Deși, de fapt, cea mai eficientă barieră la praf, polen si toate impuritatile din mediul, filtrul nu garantează protecție împotriva microorganismelor care se dezvolta in medii umede și trage cu urechea în vaporizator de aer condiționat.

Pentru a face o sanitație complet este suficientă pentru a manevra dispozitivul și începeți sistemul de aer condiționat al vehiculului, în "recirculare internă."

Datorită AIR + soluție de dezinfectare pătrunde adânc în sistemul de până la evaporator, eliberându-l de la mucegai, bacterii și particule și restabilirea unui flux de aer sănătos și liber de microorganisme.

Datorita AIR său de acțiune cu ultrasunete + igienizează de-a lungul interiorului, tapițerie și numărul de locuri.

O curatare temeinica a vehiculului de a călători în condiții de siguranță, fără a alergii si mirosuri neplacute.

Se pot comanda si separat solutiile de igeinizare .Pret bax /12 buc =150 euro fara TVA
Pretul afisat nu contine TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura